John Mogensen Tribute - Logo
Teknisk Rider og Presse

Teknisk Rider og Presse.
(Bemærk 4 og 5-mands-band)

1) Teknisk rider for 4-mands-band. Sang, klaver, bas og trommer. 

2) Teknisk rider for 4-mands-band. Sang, klaver, guitar og trommer. 

3) Teknisk rider for 5-mands-band
sang, klaver, bas, guitar og trommer

Klik på billederne for at få dem vist i fuld størrelse 

Pressetekst:

Der er både syng-med-garanti og fut i fejemøget,når John Mogensen Tribute giver koncert og spiller alle de gode gamle hits og klasikere fra John Mogensens bagkatalog.


Frontfiguren Brian Arnold er, både af udseende og gemyt, personificeringen af John Mogensen og træder derfor let og elegant ind i rollen som John Mogensen, så man næsten går hjem med følelsen af at have oplevet den rigtige John Mogensen. Brian Arnold Han har i øvrigt optrådt som hele Danmarks John siden 2014.
Musikerne i bandet, har som band spillet sammen de sidste 20 år, men har alle tre mere end 30 års erfaring som udøvende musikere.


Når John Mogensen Tribute går på scenen, leverer de en folkelig og festlig hyldest til den savnede folkekunstner og bulldozerpoet, John Mogensen, der gav os sange som: Så længer jeg lever, Der er noget galt i Danmark, Fut
i fejemøget, Karl-Herman og jeg, To mennesker på en strand, Nina Kære Nina, Sidder på et værtshus, Erik Oluf Andersen, Karl & Ann-Cathrin’, Ensomhedens Gade nr. 9 og mange, mange flere


Minnas velsignelse

Et møde i 2018 med John Mogensens datter, Minna, blev dog skelsættende for bandet. De skulle spille koncerti Kalundborg og havde fået at vide at Minna var til stede, og de vidste godt hvad hendes mening var om John Mogensen filmen og nogle af de forskellige Mogensen-imitatorer, og frygtede lidt at skulle møde hende.

Brian Arnold bød dog Minna på en sodavand i backstage lokalet. Hun sad sad længe og stirrede på forsangeren uden at sige noget. Efter et stykke tid, udbrød hun: “Gud, hvor du ligner min far.”
Det var ikke udseendet, hun tænkte på, men Brian Arnolds væsen og rastløshed, hun refererede til.

Under koncerten, mens orkestret spillede John Mogensen klassikeren ”Nina, kære Nina”, som John skrev til Min-na, kom hun frem til scenekanten og vinkede Brian Arnold hen til sig. Han ilede hen til hende, med hjertet oppe i halsen. Minna gav ham et kærligt klap på skulderen og sagde: ”Fortsæt du bare med det der. Hyg dig, min dreng, og pas på dig selv”.

Så John Mogensen Tribute kan bryste sig, at være det eneste John Mogensen kopiband, der spiller med Minnasvelsignelse.


John Mogensen Tribute leverer en unik koncertoplevelse i særklasse hver gang, hvad enten det er til festivalen, halballet, byfesten, kræmmermarkedet, spillestedet, på bodegaen eller til den lille private fest.

Udover syng-med-garanti, når John Mogensen Tribute underholder med alle de gode hits fra John Mogensens bagkatalog, vil publikum også kunne forvente at høre en masse anekdoter om John Mogensens liv, op og nedtureog ikke mindst hans udødelige sange. Brian Arnold har en kæmpe viden om emnet, og kan slet ikke lade væremed at dele ud af den mellem sangene.Den ægte vare er her desværre ikke længere, men det er John Mogensen Tribute!
Bandet:

Brian Arnold: Sang
Jannik Vibæk: Klaver
Frank Petersen: Bas
Hjalte Meier Bové: Trommer

Kasper Egel Andersen: Guitar (Er ikke altid med)


google-site-verification: googlee4fc74100b38459a.html
https://johnmogensentribute.dk/robots.txt

Webmaster Brian Arnold brianarnold@outlook.dk