John Mogensen Tribute - Logo
Beskrivelse

Beskrivelse

John Mogensen Tribute leverer en respektfuld, folkelig og festlig hyldest til den savnede bulldozerpoet og folkekunstner, John Mogensen, der inden sin alt for tidlige død i 1977 gav os sange som: Så længer jeg lever, Der er noget galt i Danmark, Fut i fejemøget, Karl-Herman og jeg, To mennesker på en strand, Nina Kære Nina, Sidder på et værtshus, Nede i møget, Erik Oluf Andersen, Karl & Ann-Cathrin', Livet er kort, Ensomhedens Gade nr. 9 og mange, mange flere.

 

Udover syng-med-garanti, når forsanger Brian Arnold og det veloplagte orkester, underholder med alle de gode hits fra John Mogensens bagkatalog, vil publikum også kunne forvente at høre en masse anekdoter om John Mogensens sange og hans af og til meget hektiske op og nedture her i livet.

 

Brian Arnold, der i øvrigt har optrådt som ”Danmarks John” siden 2014, har en kæmpe viden om emnet, og kan slet ikke lade være med at dele ud af den mellem sangene.

 

Mange har gennem tiden sagt, at Brian Arnold ligner John Mogensen. Skægget får da også lige et lille strøg op ad, så det ligner det skæg, der blev en stor del af Mogensens image, men ellers er det er ikke et bevidst valg. “Det er ikke min rolle at karikere John Mogensen, den klarede han sgu fint selv”, fortæller Brian Arnold, mens han retter lidt på skægget. ”Det er musikken og kunstneren, vi hylder og det vil vi gerne fortsætte med. Jeg ønsker blot, sammen med publikum, at skabe en festlig stemning med en ordentlig gang Fut i Fejemøget”.

 

Musikerne bag Brian Arnold i Orkestret John Mogensen Tribute, er nogle erfarne gutter, hvor musik har fuldt og fyldt deres liv i mere end de sidste 30 år. 

Og så er der en fælles holdning i bandet om, at det skal være sjovt og hyggeligt at spille musik.

 

Ønsker du et John Mogensen hyldestorkester, der har lidt mere at byde på, end blot et almindeligt kopiband, så er det uden sammenligning John Mogensen Tribute du skal have fat på!


John Mogensen Tribute har optrådt fra Grønland til Gran Canaria og Malaga og turneret hele Danmark tyndt og med stor succes. Dette har medført utallige udsolgte koncerter landet over.


Den ægte vare er her desværre ikke længere med det er John Mogensen Tribute / Danmarks John

John Mogensen Tribute - Beskrivelse - www.johnmogensentribute.dk

Brian Arnold (Danmarks John) Foto: Kristoffer Juel Poulsen

John Mogensen Tribute

Fordi der stadig er noget galt i Danmark

John Mogensen Tribute - Logo - www.johnmogensentribute.dk
google-site-verification: googlee4fc74100b38459a.html
https://johnmogensentribute.dk/robots.txt

Webmaster Brian Arnold brianarnold@outlook.dk