John Mogensen Tribute - Logo
Sidder På Et Værtshus

Sidder på et værtshus - Så længe mit hjerte slår

En dokumentarisk teaterkoncert om John Mogensens liv


Sidder på et værtshus - Så længe mit hjerte slår. John Mogensen Tribute


Det er sangeren, komponisten og bulldozerpoeten, John Mogensen, der portrætteres i denne forestilling,
der tager publikum med på en rejse gennem hans liv.


Den musikalske forestilling kombinerer teater, videoindslag, anekdoter og historiefortælling bl.a. med folk, der kendte og arbejdede sammen med John Mogensen.


Bajere og sprut var en stor del af John Mogensens til tider brovtende identitet, men der var også mange andre nuancer og lag i den store folkekunstners liv. Han var et stort familiemenneske og en kærlig far, der ofte hentede inspiration til sine tekster i familien, hverdagen, samfundet samt hans egne op og ned ture i livet.


Det, at mange af John Mogensens sange handlede om hverdags-danskeren, nogle mennesker alle havde mødt, var helt sikkert medvirkende til, at hans sange blev så populære som de gjorde, og er det den dag i dag, mere end 45 år efter hans død, hvor de stadig er elsket af unge og gamle landet over.


På rollelisten er blandt andet Brian Arnold, der har optrådt
som hele Danmarks John siden 2014 i
hyldestorkestret John Mogensen Tribute. Grundlaget for den dokumentariske teaterkoncert er Brian Arnolds livslange fordybelse i John Mogensens musik og livshistorie. Selve ideen til koncerten opstod for 7-8 år siden. Der skulle dog gå en del år, inden forestillingen var klar til at blive vist frem for publikum. En af
årsagerne var, at hyldestorkestret hurtigt blev så populært, at kalenderen blev fyldt med spillejobs. Det er i øvrigt også resten af John Mogensen Tribute, der er med på scenen, som sjov nok er identisk med det orkester, der ofte har spillet til forestillingerne på scenen og/eller til dans i salen efterfølgende.


Bandet består af.
Jannik Vibæk:
Pianist og kapelmester


Frank Bas Petersen:
Bas


Hjalte Meier Bové:
Trommer


Kasper Egel Andersen:
Guitar


Med på Scenen:
Johannes Strøger
René Maaløe
Tina Vibæk
Mille Mørk


google-site-verification: googlee4fc74100b38459a.html
https://johnmogensentribute.dk/robots.txt

Webmaster Brian Arnold brianarnold@outlook.dk